fbpx

Ville veier kokebok - nå i salg!

Historiefortelling / Tekst / Redaksjonelt design / Foto / Grafisk design
«Ville veier» er en kokebok som viser hvordan man kan bevare de naturlige, ville smakene som finnes overalt i Norge, og ellers i den nordiske matkulturen. Målet er å inspirere til at flere blir nysgjerrige på å ta turen ut i naturen og at flere ser mulighetene i å bruke de unike råvarene som finnes rundt oss – fullt ut. Boken gis ut på eget forlag, og du kjøper den her
Ren mat og rene smaker er en drøm for mange. Med gode råvarer blir drømmen oppnåelig, og noe av nøkkelen ligger i å la råvarene få smake av seg selv. Jo mer solid en råvare er og jo mer man lærer seg å forstå dem, jo mindre må tilsettes. «Ville veier» følger årstidene og inspirerer til å høste råvarene når de er på sitt beste – med sine unike og originale smaker.
God mat handler om mer enn selve retten. «Ville veier» tar for seg hele prosessen, fra jakt, fiske og sanking – via tilberedning – til borddekking og servering. Bli kjent med forfatternes egne opplevelser og tanker. Fra krabbefiske på Sørlandet i ugjestmildt vær, til dramatisk rypejakt i høyfjellet. Eller gastronomiske møter uten sidestykke, i andre matkulturer. Få del i deres erfaringer med å tenke naturlig, enkelt og helhetlig i mattilberedningen og oppdekkingen, og hvordan du kan servere mat på en ordentlig og sjelfull måte.
Boken gir deg 75 spennende oppskrifter med smak av fjell, hav og skog. Den inneholder også mange inspirerende artikler. Alt med en klar oppfordring: La råvarene styre og senk ambisjonene. Bli kjent med råvarene, smak underveis og ikke vær redd for å leke deg litt.
JØRGEN KOLDERUP er Head of food ved Skigaarden i Hemsedal, bor i Hemsedal. Kreativ kokk og kulinarisk mateventyrer som elsker å jobbe med nyanser og fasonger i alt han serverer. Ekspert i å kombinere råvarer fra samme område, og utnytte dem maksimalt. Lidenskapelig opptatt av å sørge for en naturlig rød tråd i matopplevelsen – hele veien fra tilberedning til mage. På fritiden er fiskestanga ofte med på tur ut i villmarka, eller hagla når høstjakta lokker. MARIA JARTMAN er strategisk og kreativ leder i Kreator, bor i Hemsedal/London. Til daglig kreativt orakel i designbyrået, med genuin interesse for mat, servering og borddekking. Elsker å gjøre mye ut av lite – slik som når ville blomster og staselige lysestaker gir ekstra liv til et bord. Opptatt av det enkle og autentiske i matveien, å bruke naturlige materialer i borddekkingen og ta seg tid til å servere fra skåler og fat. Ikke minst ta vare på de gode samtalene rundt middagsbordet, som gir minner å ta med gjennom livet.
Boken bestilles enkelt ved at du Vippser 398,- til #824638 (Kreator / Kaos). Boken kan intill videre hentes hos Kreator på Ål eller i Hemsedal. Eller sendes hjem for kr. 69,- Skriv i Vipps hva du ønsker. PS: Første opplag er på norsk, men en engelsk versjon kommer i november. Stay tuned! Har du spørsmål, noe på hjertet eller ønsker en større bestilling med betaling på faktura? Send oss en mail på: villeveier@kreator.no Følg oss gjerne på instagram: @wild_side_food

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /srv/users/kreator/apps/kreator/public/wp-content/themes/creators/single-default.php on line 160
gå til neste: Hallingdal kraftnett - Nettside

    Takk for din henvendelse, vi svarer deg normalt innen 24 timer, eller førstkommende arbeidsdag

     

    ×

    Nå ble Sunniva glad

     

    Sunniva gleder seg til å høre fra deg!
    Send henne en overbevisende mail om hvorfor akkurat du hører hjemme
    sammen med oss. Legg gjerne ved noen vedlegg, om det er relevant.

    Du når henne på:
    sunniva@kreator.no

    lukk

    ×