fbpx
//kreator.no/wp-content/uploads/2017/08/XMLID_1_.png

Vi leverer gode ideer og skapende design. Alltid godt forankret i innsikt og strategi. Målet vårt er å finne helhetlige, kommunikative løsninger som fungerer for deg, og som gir resultater. Når vi klarer å begeistre og å gi deg det lille ekstra er vi fornøyde.

Det handler om deg. Vi ønsker å ha et tett samarbeid. For å kunne forstå dine behov trenger vi å bli litt kjent med deg. Enten du trenger en visuell profil eller leter etter de riktige kommunikasjonskanalene. Kanskje jakter du en god tekst eller reklamefilm? 

Riktig bruk av verktøy. Det handler like mye om å bruke alle verktøy og virkemidler på en god måte. Underveis er det viktig å være ærlige med hverandre. Når vi lykkes skaper vi kommunikasjon som når ut. Den beveger seg på kryss og tvers av kanaler, gjennom betalte og ubetalte medier. Målet er å få verktøyene til å spille sammen.

Men før alt dette. Alt starter med at du må forstå målgruppen din. Like viktig er det å vite om konkurrentene dine. Vi kaller det innsikt. Når dette er på plass kan du posisjonere deg og gjøre noe som er annerledes enn alle andre i samme bransje. Da er det lettere å lykkes. Det handler om å skape oppmerksomhet. Å skape noe som folk liker å se, oppleve eller oppsøke – gang på gang.

La oss hjelpe deg.

TID kafé & landhandel – Visuell identitet
Ny strategi og visuell profil for Ustekveikja Energi - copy
TV-reklame for Espegard
Grafisk profil for Uvær
previous arrow
next arrow
våre tjenester

Merkevarebygging

Hva er din historie og hvordan skal kundene huske deg? Hva gjør deg unik? Vi hjelper deg med merkevarebygging – å gjøre din merkevare synlig i møtet med konkurrenter og alle andre. 

 • Innsikter og strategi
 • Logo og visuell identitet
 • Grafisk design
 • Redaksjonelt design

Digitale plattformer

Kreator vet å finne riktige kanaler for ditt budskap. Med fokus på brukervennlighet.

 • Digital markedsføring
 • Nettside
 • Søkemotoroptimalisering

Historiefortelling

Vi sørger for å løfte fram den gode historien. Gjennom tekst, foto og levende bilder.

 • Tekst
 • Foto
 • Reklamefilm

Kampanje

I Kreator har vi solid erfaring i å utvikle gode kampanjer. Av og til sammen med én eller flere samarbeidspartnere i vårt kreative nettverk. La oss overraske deg og kundene dine!

 • Kampanjefilm
//kreator.no/wp-content/uploads/2017/08/photo_4-min.png

Alle ideer og høytflyvende kreativitet trenger et definert utgangspunkt og gode rammer. Denne modellen viser prosessen på huset vårt, fra start til slutt.

Forarbeid

Nøkkelen for enhver prosess er selvsagt du som kunde. Hvilken posisjon har du, hvilke utfordringer. Hvor ønsker du å være i fremtiden, hva gjør konkurrentene og ikke minst hva sier kunden din? Hvordan definerer du din egen merkevare og henger det på greip med virkeligheten?

Mål: En brief som favner 100 % om oppgaven.

Målet og veien

Uansett hvilken størrelse det er på din bedrift eller hvilket formål den har. Det er viktig å ha en klar målsetning og plan for hvordan du skal komme dit. Vi snakker om innsikt i konkrete behov og markedet generelt. Dette gjør at vi kan sette noen rammer, i form av en strategi, for det videre kreative arbeidet.

Underveis: Tett kommunikasjon med deg som kunde.

Ideen

Når en tydelig strategi og en definert målgruppe er på plass starter den kreative prosessen med å finne ditt uttrykk. Målet er gode, konseptuelle ideer og et design som henter frem nerven i det du ønsker å formidle.

Tanken: Våre løsninger skal speile din virksomhets DNA.

Spredning

Basert på strategi og kreativ prosess velger vi ulike mediekanaler. Disse kanalene skal løse dine behov på best mulig måte. Veien til forbrukerne er dessuten ikke alltid like opplagt.

Fokus: Målgruppen, tilgjengelighet, ønsket aktivitet fra forbruker.

Måling

Vi blir veldig motivert når vi klarer å skape noe som fører til en forandring i positiv retning for deg. Særlig fornøyde blir vi når vi også har overrasket. Dette er jobben vår og det inspirerer oss videre.

Spørsmål: Hvilke resultater har vår løsning gitt deg?

//kreator.no/wp-content/uploads/2017/08/kaffe.png

Vi har alltid varm kaffe på kanna. Ta gjerne turen innom for en kake prat. Eller ring og avtal et møte med oss.

  Takk for din henvendelse, vi svarer deg normalt innen 24 timer, eller førstkommende arbeidsdag

   

  ×

  Nå ble Sunniva glad

   

  Sunniva gleder seg til å høre fra deg!
  Send henne en overbevisende mail om hvorfor akkurat du hører hjemme
  sammen med oss. Legg gjerne ved noen vedlegg, om det er relevant.

  Du når henne på:
  sunniva@kreator.no

  lukk

  ×