Fine omtaler av ‘Ville Veier’

Det er med glede vi ser at både dagspressen og matmagasinene har viet oppmerksomhet til vår kokebok – og vi må innrømme at det er hyggelig lesning!

Fra anmeldelse i Hallingdølen, 23. september 2023:

“Det kryr av lokale råvarer i denne kokeboka – eller matboka, som eg heller vil kalle den.”

Sigmund Krøvel-Velle, Hallingdølen

Fra forfatterintervju i Maison Mat og Vin 01-2024:

“Jørgen og Maria håper boken vil inspirere leseren til å senke ambisjonene, lage enklere mat av solide råvarer og deretter servere den ved et hyggelig bord. Boken har et personlig preg, forteller Maria. – I tillegg til oppskriftene gir den også et innblikk i livene og verdiene til oss som har laget maten på bildene. Vi håper leserne vil ta den frem, også når de ikke egentlig er på jakt etter en oppskrift. I beste fall vil boken gi lyst til å sette av tid til borddekking, samling rundt bordet og alt det gode som følger med et felles måltid.”

Cecilie Louise Berg, Maison Mat og Vin

Se mer av boken her eller kjøp den her.

Boken er gitt ut på eget forlag, og du kan kjøpe den hos Norli, lokale bokhandlere og livsstilsbutikker i Hallingdal. Pris kr 398,–.

Den kan også enkelt bestilles fra oss, ved at du Vippser kr 398,– til #824638 (Kreator / Kaos).  Boken hentes hos Kreator på Ål eller i Hemsedal. Alternativt sender vi den hjem til deg, for et tillegg på kr 69,–. Husk å oppgi adresse og mobilnummer i Vipps hvis du ønsker den tilsendt!

PS: Har du spørsmål, noe på hjertet eller ønsker en større bestilling med betaling på faktura? Send oss en mail på: [email protected]   

Følg oss gjerne på instagram: @wild_side_food  

Flere spennende artikler