fbpx

Visuelt samspill i Hol ulturetat

Merkevarebygging / Logo og visuell identitet
Et puslespill av kultursymboler som er like gode i lag, som solo. Det er utgangspunktet for den visuelle identiteten for Hol kommunes kulturetat. Vær så god, ta plass!

Bakgrunn

Kultur kan være så mangt. Fra kino til kulturminner via bibliotek, kulturskule og ungdomsklubb, for bare å nevne noe. Hvordan lage et univers der alle delene både kan stå tydelige for seg selv, i forskjellige konstellasjoner eller alle samlet?  Hol kommune sin kulturetat kom til oss med et ønske om å styrke sin identitet. , og finne en måte å tydelig kommunisere hvem som er avsender, på hvilke arrangement eller tiltak.

Word marks - verbale fellesnevnere

Verdimessig var det viktig å vise sammenheng, det å bli sett, hjerte, skaperglede og mangfold. Vi startet med å bygge opp word marks for kulturetaten. "Ta plass - Ta vare - Ta form" omfavner både drivkraften bak og de positive effektene av kultur.

Kultursky og kulturfigurer

Identiteten bygger på tanken om puslespill. Delene skulle kunne kobles sammen, alterneres og utvikles. "Kulturskyen" er hoved- og felleslogo for hele etaten og "Kulturfigurene" representerer én og én avdeling. Disse kan også kombineres etter et gitt system. De er også tett knyttet opp mot Hol Kommune sin eksisterende profil gjennom fargepalett og typografi.

Tydelig og dynamisk avsender

Resultatet er en profil med stor potensial. På sosiale medier, som fargerik interiør eller som diskret avsender i en plakatmal. Den kan vokse og forandre seg i takt med etaten og kommunen sine behov, og den spiller like godt på lag med flere, som i en solo-forestilling.

Hvilket som helst arrangement kan “kles” i Hol Kulturetat-drakt. Her legges de aktuelle avdelingene sammen i kombinasjonslogo og presenteres smakfullt og tydelig som avsender og/eller bidragsyter.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /srv/users/kreator/apps/kreator/public/wp-content/themes/creators/single-default.php on line 160
gå til neste: Sprek visuell identitet for Hallingdal RIDES

  Takk for din henvendelse, vi svarer deg normalt innen 24 timer, eller førstkommende arbeidsdag

   

  ×

  Nå ble Sunniva glad

   

  Sunniva gleder seg til å høre fra deg!
  Send henne en overbevisende mail om hvorfor akkurat du hører hjemme
  sammen med oss. Legg gjerne ved noen vedlegg, om det er relevant.

  Du når henne på:
  sunniva@kreator.no

  lukk

  ×