fbpx

Ancona International Airport – designet for å ta av

Merkevarebygging / Logo og visuell identitet
En flyplass besøkes daglig av reisende og mange andre mennesker. Folk er forskjellige og har ulike behov og ønsker. Men, én sak har alle til felles – de forventer punktlighet, trygghet og en ukomplisert flyopplevelse. Ancona International Airport visual identity case from Kreator Kommunikasjon on Vimeo.

Det er ikke hver dag man får utforme visuell identitet for en flyplass. Ancona International Airport er inngangsporten til den vakre Marche-regionen ved vestkysten av Italia. Et område som er svært rikt på italiensk kultur, arkitektur og historie. Foruten tryggheten folk forventer av en flyplass, ønsket vi også å sette regionen tydelig på kartet. Dette var absolutt det mest spennende ved prosjektet. Å finne en måte der begge budskapene får ta plass, tilpasset riktig tid og situasjon.

Dermed landet vi en visuell identitet som både skaper trygghet og inspirerer til oppdagelse. På én og samme gang. Videoen forteller alt om bakgrunnen for prosjektet og prosessen underveis. Og selvsagt, hvilket resultat vi til slutt endte opp med. Snurr film og bli inspirert du også!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /srv/users/kreator/apps/kreator/public/wp-content/themes/creators/single-default.php on line 160
gå til neste: Ny webserie for Hallingdal RIDES

  Takk for din henvendelse, vi svarer deg normalt innen 24 timer, eller førstkommende arbeidsdag

   

  ×

  Nå ble Sunniva glad

   

  Sunniva gleder seg til å høre fra deg!
  Send henne en overbevisende mail om hvorfor akkurat du hører hjemme
  sammen med oss. Legg gjerne ved noen vedlegg, om det er relevant.

  Du når henne på:
  sunniva@kreator.no

  lukk

  ×