fbpx

VGS Privatist – nettside med orden i skolesakene

Digitale plattformer / Nettside
Nettstudier blir stadig mer populært, og det finnes mange aktører å velge mellom. Kunden kom til oss med et produkt av høy kvalitet, men med stort behov for visuell oppgradering.

Bakgrunn

VGS Privatist tilbyr undervisning på web med studiesamlinger godkjent av Statens Lånekasse. Et godt alternativ for alle som ønsker å forbedre karakterer eller trenger å ta fag for å oppnå generell studiekompetanse. En splitter ny grafisk profil ble laget før vi gikk i gang med nettsidene.    

Prosess

Som grunnlag for arbeidet med VGS Privatist sin nettside lå et fokus på oversiktlig navigasjon. Viktigst var å finne en måte å vise frem informasjonen både logisk og tydelig. Neste byggestein var et tydelig tema og bilde-kommunikasjon gjennom hele siden.

Resultat

Dette skapte til sammen en informativ nettside med et nytt, moderne og ryddig uttrykk, for de som vil vite mer om nett- og samlingsbaserte studier fra VGS Privatist. Visuelt er siden basert på ny grafisk profil fra Kreator med logovarianter, skriftsnitt, fargepalett og bildemanér som gjør at VGS Privatist matcher målgruppene og produktene sine bedre på alle plan.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /srv/users/kreator/apps/kreator/public/wp-content/themes/creators/single-default.php on line 160
gå til neste: Canadian Outdoor – merkevare med solide røtter til naturen

  Takk for din henvendelse, vi svarer deg normalt innen 24 timer, eller førstkommende arbeidsdag

   

  ×

  Nå ble Sunniva glad

   

  Sunniva gleder seg til å høre fra deg!
  Send henne en overbevisende mail om hvorfor akkurat du hører hjemme
  sammen med oss. Legg gjerne ved noen vedlegg, om det er relevant.

  Du når henne på:
  sunniva@kreator.no

  lukk

  ×