fbpx

TV-reklame for Espegard

Historiefortelling / Reklamefilm | espegard
Espegard holder til på Ål i Hallingdal. De selger blant annet en rekke produkter for fritidssegmentet. For mange er de mest kjent som produsenten av bålpanna. I takt med økt salg har foretaket ekspandert. Større satsing på digital markedsføring, levende bilder og film viser seg å være et vinnende konsept. Vi på Kreator er heldige som får ta del i denne spennende og utviklende reisen.  

BAKGRUNN – positiv kontrast

Vi fikk i oppdrag å lage en nasjonal TV-reklame for Espegard sitt nye produkt «Vedkløyveren». Den skulle sendes midt i verste julestria i uke 50,  i landets største TV-kanaler. Målet var å lage en film som skilte seg ut fra mengden. På denne måten å bli en positiv kontrast til alle lavpriskupp og juletilbud. Eller sagt på en annen måte. Vi hadde lyst til å gi seerne et litt «etterlengtet pusterom» og en minneverdig reklamefilm.

PROSESS – varemerkebyggende TV-reklame med produktfokus på 20 sekunder?

Gjennom hele prosessen fokuserte vi på å nå opp til salgsmålene fra kunden. Vi var også nødt til å tenke langsiktig, for å dra nytte av den store spredningen som nasjonal TV-reklame gir. Det ble derfor viktig å tydeliggjøre avsenderen og slagordet «Mer tid ute», for å bygge varemerke og skape gjenkjenning til kommende kampanjer.

Valg av modell, innspillingssted og musikk var nøye gjennomtenkt. Vi brukte to flinke, lokale filmfotografer som kjenner Espegard-universet godt, og som vi har et langsiktig samarbeid med.

RESULTAT – riktige verktøy gav godt resultat

Å kombinere salgs- og merkevarebyggende reklame på 20 sekunder var en utfordring. God stemning skapte vi med hjelp av autentisk modell, riktig lys og lyd samt perfekt sted for innspilling. Produkttekster med «tracking» belyste produktet ytterligere. Som en ekstra bonus gav innspillingen oss ekstra materiale og content til annonser, digital annonsering, SoMe og trykksaker.
se flere jobber fra espegard eller
gå til neste: Infinitum Think-In – visuell identitet

  Takk for din henvendelse, vi svarer deg normalt innen 24 timer, eller førstkommende arbeidsdag

   

  ×

  Nå ble Sunniva glad

   

  Sunniva gleder seg til å høre fra deg!
  Send henne en overbevisende mail om hvorfor akkurat du hører hjemme
  sammen med oss. Legg gjerne ved noen vedlegg, om det er relevant.

  Du når henne på:
  sunniva@kreator.no

  lukk

  ×