fbpx

Skarvhytta – logo inspirert av fjell

Merkevarebygging / Innsikter og strategi / Logo og visuell identitet | skarvhytta
Ingar Dalen kom til oss med konseptet «Skarvet Hytta». En hytteserie inspirert av Skarvheimen i Hallingdal. Vi har hjulpet Ingar med å justere navnet (til Skarvhytta), konkurrent- og markedsanalyse, strategi, visuell identitet, webside, tekst, avisannonser, søkeords-annonsering og bildekor.

Skarvhytta er en enkel hytte, i sin uttrykksform. Tanken bak designet har vært å gjøre kontrasten mellom inne og ute så liten som mulig. Hytta er dessuten basert på moduler, som åpner opp for å utvide hvis behovet skulle melde seg. Ingar har vært opptatt av å skape et unikt hyttedesign til en fornuftig pris.

Andre arbeid av oss inspirert av fjell:

Hemsedal Fjellsport – visuell identitet

Fjellnettverket – visuell identitet

Fjellmøbler – visuell identitet

Logoen er enkel og stilren. Den reflekterer med dette det samme uttrykket til hyttene fra Skarvhytta. Aen i logoen illustrerer et fjell, men kan også assosieres med moduler satt sammen, slik hyttene også er satt sammen av moduler.
Fargene er både spenstige og inspirert av fjellet. På samme måte som hyttene.
Annonsemalen til Skarvhytta er ikke produktfokusert. Man ønsker å selge en stemning fremfor et produkt. En ramme mot ytterkant indikerer grunnflaten på hyttene, og brukes som grafisk element i annonser, planløsninger, tekniske tegninger mm.
Tekniske tegninger og planløsninger er en viktig del av Skarvhytta, vi har derfor produsert en profil som er lett overførbar på alle disse flatene.
En stor del av jobben var å sette opp ny nettside for Skarvhytta. Den kan du lese mer om her
Den grafiske profilen er enkel og stilren. Noe som kommer godt fram i bildekoren. Her er Aen fra logoen dratt ut som eget desginelement. Den illustrerer et fjell og på samme tid moduler, akkurat slik hytta er satt sammen.
gå til neste: Skarvhytta – en enkel og smidig nettside

  Takk for din henvendelse, vi svarer deg normalt innen 24 timer, eller førstkommende arbeidsdag

   

  ×

  Nå ble Sunniva glad

   

  Sunniva gleder seg til å høre fra deg!
  Send henne en overbevisende mail om hvorfor akkurat du hører hjemme
  sammen med oss. Legg gjerne ved noen vedlegg, om det er relevant.

  Du når henne på:
  sunniva@kreator.no

  lukk

  ×