fbpx

Kortreist (og litt rar) reklamefilm for Ustekveikja Energi

Kampanje / Digital markedsføring / Reklamefilm | ustekveikja energi | hallingdal | reklamefilm

Velkommen inn i universet til de fiktive «Ustekveikjianerne». De bor i Ustekveikja Kraftverk. Dagen lang sørger de for høy spenning og positiv energi, langt inne i fjellet på Hardangervidda.

Reklamefilm for Ustekveikja Energi fra Kreator Kommunikasjon on Vimeo.

Strømleverandøren du kan stole på

Ustekveikja Energi er et lite strømselskap fra Hallingdal. De kjennetegnes ved å være åpne og ærlige. Blant annet i forhold til at strøm og strømpriser kan være vanskelig å forstå. Ikke minst er de opptatt av å gi god hjelp til kundene sine. Deres kundeservice er av det gode gamle slaget, helt uten tastevalg. Kunden blir dessuten møtt av ekte mennesker som svarer på og forklarer alt om strøm.

Hvordan sette Ustekveikja Energi på kartet?

I dagens strømmarked er det både trangt og vanskelig å gjøre seg hørt. Når kunden skulle vise seg fram nasjonalt, ville vi lage noe annerledes og morsomt. Samtidig var det viktig å formidle de gode verdiene til strømselskapet. Idéen om en «direktekobling» mellom kraftverk og kunde er logisk sett selvfølgelig helt på trynet. Samtidig som den hjemmekoselige Ustekveikjianer-gjengen i aller høyeste grad tar kundeoppfølging på alvor. Eller nesten litt for mye på alvor.

Visuell særegenhet

Karakterene og styling er inspirert av nordiske eventyr. Men både lokasjon og handling gir sterke assosiasjoner til klassiske gamle spionfilmer. Med en god dæsj populærkultur på toppen. Rett og slett en rar og uimotståelig kombinasjon. Ustekveikja Kraftverk er i seg selv en opplevelse. For lokalene deres har så og si ikke endret seg på nesten 40 år.

En kampanje som bygger relasjoner

I tillegg til en hovedfilm ble det laget flere små filmsnutter. Dette både for å vise universet rundt selve handlingen, og fordi vi ønsker å optimere for ulike digitale kanaler. Alt i alt har vi laget en kampanje som kan leve og utvikles over tid. Den gir målgruppene en grobunn for videre relasjonsbygging til merkevaren Ustekveikja Energi. Strømselskapet med det litt rare og vanskelige navnet.

Laget i godt samarbeid med Filmprodusentane

Idé, manus, casting og styling er gjort av oss i Kreator. Film, regi og klipping har Jørgen Storhaug fra Filmprodusentane på Ål tatt seg av.

gå til neste: Ny visuell identitet for Fjellnettverket

  Takk for din henvendelse, vi svarer deg normalt innen 24 timer, eller førstkommende arbeidsdag

   

  ×

  Nå ble Sunniva glad

   

  Sunniva gleder seg til å høre fra deg!
  Send henne en overbevisende mail om hvorfor akkurat du hører hjemme
  sammen med oss. Legg gjerne ved noen vedlegg, om det er relevant.

  Du når henne på:
  sunniva@kreator.no

  lukk

  ×