Klevjer Rom – leken og stilren logo

Merkevarebygging / Logo og visuell identitet
Kunst og interiør møtes i helt unike kombinasjoner hos konsulent Tove Klevjer. Hun tar det helt ned til det personlige plan, med individet og romopplevelsen i fokus. Trender og forestillinger om «hva alle andre har» er tonet ned.

Bakgrunn

Kunstner og interiørkonsulent Tove Klevjer driver sitt eget firma. Klevjer Rom holder til på Nesbyen og leverer design- og interiørtjenester til hus, hytter og bedrifter i hele Hallingdal. Hver dag jobber hun med å skape gode romopplevelser. Tove vet å tilpasse seg for å møte den enkeltes smak og personlighet. Tove kom til oss med et ønske om å samle trådene sine i en helhetlig profil. På grunnlag av dette ønsket hun å kunne kommunisere tydeligere med sine målgrupper og potensielle kunder. Vi i Kreator har fått i oppdrag å lage logo og profil for foretaket.

Prosess

Sammen med Tove la vi noen verdiord til grunn for arbeidet: Rom, kontrast, organisk, prisme, estetikk og balanse. Ordene er essensen i hva den grafiske profilen skal fortelle. I logoen er prismen et tydelig bilde på rommet og lyset som brytes i et rom. Den er også et symbol for det estetiske og stramme. Det hele mykes opp av en organisk skrifttype. Den tilhørende fargepaletten er naturnær men trendsikker, og bidrar til å skape visuell identitet som både er ren og leken på samme tid.

Resultat

Profilen til Klevjer Rom er personlig og profesjonell på samme tid. Form og fargedrakt er som en forlengelse av både Tove selv, produktene og alle tjenestene hun tilbyr. Enten det er i salgspitch til offentlige og store bedrifter, eller direkte til følgerskaren på sosiale medier. Det finnes nå en rød tråd i all kommunikasjon.
gå til neste: Skarvhytta – logo inspirert av fjell

Takk for din henvendelse, vi svarer deg normalt innen 24 timer, eller førstkommende arbeidsdag

 

×

Nå ble Sunniva glad

 

Sunniva gleder seg til å høre fra deg!
Send henne en overbevisende mail om hvorfor akkurat du hører hjemme
sammen med oss. Legg gjerne ved noen vedlegg, om det er relevant.

Du når henne på:
sunniva@kreator.no

lukk

×