fbpx

Hallingdal kraftnett – visuell identitet

Merkevarebygging / Logo og visuell identitet | hallingdal kraftnett
Hallingdal Kraftnett (HKN) er hele Hallingdal sitt nettselskap. Enkelt forklart er det de som sørger for at strømmen kommer fram til hus, hytter og bedrifter i hele dalen. Arbeidet er svært variert. Blant annet bygging og vedlikehold av strømnett. HKN eies av alle Hallingdals kommuner og har hovedkontor på Geilo.  Med sine 70 ansatte er HKN en betydelig arbeidsplass i dalen. Vi har jobbet med rebranding av denne spennende bedriften.

Høyt og lavt – med spenning i hverdagen

I stolpesko midtsommers eller med ski på beina i snøstorm. Høyt og lavt, ute i det fri. Løsningsorienterte og barske. Det er utgangspunktet for Hallingdal Kraftnett sitt daglige arbeid. I profilen har mye av målet vært å la publikum få kjenne på pulsen til firmaet.

Naturlig og pålitelig visuell identitet

HKN sin visuelle identitet bygges rundt den dokumentariske åpenheten i  jobben som gjøres for å sikre pålitelig strømleveranse i Hallingdal. Bildene spiller her en stor og sentral rolle. Sammen med en oppgradert logo som symboliserer strømlinjer, fjell og vann samt en naturgrønn palett for å nevne noe. Det finnes ikke dårlig vær …

Den visuelle identiteten ligger også til grunn for nettsiden som vi har laget.

Vi har gjort et rebrand av logoen. Den gamle formen er beholdt men med et forenklet uttrykk. Fra flerfarget logo til ensfarget. Typografien er også endret. Resultatet er en logo som fremstår som både mer moderne og tidløs.
se flere jobber fra hallingdal kraftnett eller
gå til neste: NorMec - SEO og Søkeordsannonsering

  Takk for din henvendelse, vi svarer deg normalt innen 24 timer, eller førstkommende arbeidsdag

   

  ×

  Nå ble Sunniva glad

   

  Sunniva gleder seg til å høre fra deg!
  Send henne en overbevisende mail om hvorfor akkurat du hører hjemme
  sammen med oss. Legg gjerne ved noen vedlegg, om det er relevant.

  Du når henne på:
  sunniva@kreator.no

  lukk

  ×