fbpx

Gjensidige Hallingdal - reklamefilm med lokal vri

Historiefortelling / Tekst / Digital markedsføring / Foto / Reklamefilm
Det går ikke an å bestemme at ingen noensinne igjen skal stjele, slurve eller la seg friste. Men, et trygt og lokalt forsikringsselskap gjør prosessen etterpå litt enklere.

Bakgrunn

Hvordan skal et forsikringsselskap med lokal tilknytning konkurrere i et marked med prispress og digitale muligheter? Med et nasjonalt merkevarenavn ble behovet for å forankre Gjensidige Hallingdal sin lokale posisjon enda viktigere.    

Prosess

Med en god porsjon lokal humor illustrerte vi den «ukontrollerbare» faktoren i hverdagen, enten det er en uvøren kjørelærer, en surrete bussjåfør eller en innbruddstyv med dårlig samvittighet. Kreator arbeidet frem manus, regi og konsept, samt oppsett av annonser og landingssider. På film arbeidet vi sammen med Jørgen Storhaug fra Filmprodusentane. Dette munnet ut i tre bevisstgjørende kampanjer, som kun bli distribuert til Hallinger, via strategisk riktige digitale mediekjøp. For de som ikke er til stede på sosiale medier kjørte vi parallelt en printkampanje, med fokus på andre deler av historien, sett fra synsvinkelen til den berørte.

Resultat

Å involvere lokalkjente fjes viste seg å ha en positiv effekt. I tillegg til hyggelig omtale på "bygda" har hver kampanjene blitt synlig i ulike former over 700 000 ganger hver, og minst 10 000 individer innenfor målgruppen skal ha fått opp annonsen minst en gang.  For å ikke glemme 10 500 Hallingdølen-lesere som har sett print-annonsene. Dette er meget gode tall for en region med 20 000 innbyggere, og vi takker kunden for ett vellykket samarbeid. Gjensidige Hallingdal er med andre ord forsikringen på alles lepper, etter 1. halvår i 2018. Se kampanjene i sin helhet for innbo-, reise-, eller bilforsikring. Eller alle tre filmene.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /srv/users/kreator/apps/kreator/public/wp-content/themes/creators/single-default.php on line 160
gå til neste: VGS Privatist – nettside med orden i skolesakene

  Takk for din henvendelse, vi svarer deg normalt innen 24 timer, eller førstkommende arbeidsdag

   

  ×

  Nå ble Sunniva glad

   

  Sunniva gleder seg til å høre fra deg!
  Send henne en overbevisende mail om hvorfor akkurat du hører hjemme
  sammen med oss. Legg gjerne ved noen vedlegg, om det er relevant.

  Du når henne på:
  sunniva@kreator.no

  lukk

  ×