fbpx

Fjellmøbler – enkel nettside som oser av håndverk

Digitale plattformer / Nettside | Fjellmøbler
Per Egil Vårdal gjorde kveldshobbyen om til fast arbeid. Med Fjellmøbler utfolder han seg som møbelsnekker, med kortreiste materialer og gammelt håndverk. Gamle teknikker som innfelling og gjennomgående kiler, sørger for solide håndlagde møbler med et eget karakteristisk særpreg.

Bakgrunn – nettside for håndverksbedrift

I verkstedet på Torpo i Hallingdal lages møblene for hånd. Som oftest i kraftige materialer og gjerne tilpasset kundens ønsker. Fjellmøbler trengte en enkel og fleksibel nettside som de kunne redigere selv.

Prosess – med fokus på håndverket

I arbeidet har vi vært opptatt av å få fram det ekte håndverket. Vi har derfor lagt stor vekt på å vise kundene hele prosessen som skjer i verkstedet.  Og å skildre den gode historien. Samtidig har det vært viktig at kundene enkelt finner alle produktene som Fjellmøbler tilbyr. Gjennom prosessen har vi hele tiden jobbet opp mot den visuelle profilen til Fjellmøbler.

Resultat – enkel nettside med godt innhold

Fjellmøbler har fått en enkel nettside som oser av håndverk. Her blir man tatt med inn i håndverkerens spennende møbelverden. Sidene er godt forankret i den visuelle profilen. Fargepaletten går igjen som en rød tråd gjennom hele nettsiden. Dessuten er det lett for kundene å finne møblene de søker etter.  

gå til neste: Klevjer Rom – leken og stilren logo

  Takk for din henvendelse, vi svarer deg normalt innen 24 timer, eller førstkommende arbeidsdag

   

  ×

  Nå ble Sunniva glad

   

  Sunniva gleder seg til å høre fra deg!
  Send henne en overbevisende mail om hvorfor akkurat du hører hjemme
  sammen med oss. Legg gjerne ved noen vedlegg, om det er relevant.

  Du når henne på:
  sunniva@kreator.no

  lukk

  ×