fbpx

Myk, god start på det nye året

Like over nyttår inviterte vi til Kaffe & Kickoff. De som tok turen ble møtt av lune flammer fra bålpanna. Inne serverte vi lett frokost, kaffe og en faglig godbit. Vi spurte: Hva er din bedrifts personlighet eller litt mer knotete – visuelle identitet? 

Vis og fortell den gode historien

Det er avgjørende å vite hvem man er, hvem man snakker til og ikke minst hvor man skal. Når dette er på plass kan bedriften jobbe med å synliggjøre verdiene utad, gjennom en tydelig profil. Vi snakket om det å drive en god historiefortelling året rundt og få mest mulig ut av det «visuelle universet»? Alle som lykkes jobber bevisst med dette hver eneste dag, både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. 

Rimelig og tøft

Vi serverte 10 tips til hvordan andre gjør profilen sin kjent for folk. For eksempel det å gjøre alt med stil og variasjon, og at det trenger ikke koste skjorta. De rimelige løsningene gir nemlig ofte svært tøffe og gode resultat. Vi viste hvordan man lager en estetisk helhet i feeden på sosiale medier. Viktigheten av å skape sin egen «fortellerstemme». Da blir det lettere å vise hvem man er og nå ut til de rette målgruppene. Ikke minst er det viktig at de ansatte får være en del av bedriftens identitet.

Bruk fantasien – bygg din identitet

Helt til slutt viste vi hvilke komponenter som skal til når man skal bygge identitet. Fra det veldig konkrete – logo, farger og grafiske elementer. Til det litt mer abstrakte – f. eks språk og tonalitet, samarbeid og arenaer. I realiteten er det bare fantasien som setter grenser. For i utgangspunktet kan stort sett alt man gjør være identitetsbyggende. Så lenge man spiller på lag med verdiene sine – som igjen vekker følelser hos potensielle kunder. Alt koker i bunn og grunn ned til én ting. Vis hvem du er og hva du står for – og vært stolt av det!  
gå til neste nyhetssak: Hils på Maria og Kristian

  Takk for din henvendelse, vi svarer deg normalt innen 24 timer, eller førstkommende arbeidsdag

   

  ×

  Nå ble Sunniva glad

   

  Sunniva gleder seg til å høre fra deg!
  Send henne en overbevisende mail om hvorfor akkurat du hører hjemme
  sammen med oss. Legg gjerne ved noen vedlegg, om det er relevant.

  Du når henne på:
  sunniva@kreator.no

  lukk

  ×