fbpx

Kreator er sertifisert som miljøfyrtårnbedrift

Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe. Kreator ønsker å gjøre en forskjell, og har derfor tatt jobben med å bli miljøfyrtårnbedrift. Hvorfor ønsker vi å gjøre dette:

Ta samfunnsansvar


Ved å miljøfyrtårnsertifisere Kreator, bidrar vi til bedre miljø og lavere klimagassutslipp. Jordkloden står overfor en alvorlig klimatrussel dersom vi ikke endrer måten vi lever på, og ansvaret for å nå Norges lavutslippsmål hviler på oss alle.

Gjør en forskjell 

vis verden at fremtidens løsninger er bærekraftige
. Ved å miljøfyrtårnsertifisere oss, bygger vi samtidig omdømme rundt vårt miljøengasjement. Forbrukere er i økende grad blitt opptatt av etikk, ansvarlighet, bærekraft og mening. Ansvarlighet blir dermed også et større element av vår hverdag.

Driv smart virksomhetsstyring


Når vi miljøfyrtårnsertifiserer vår virksomhet gjennomgås alle rutiner for å oppnå en mer miljøvennlig drift. Med det sparer vi ikke bare miljøet – men høyst sannsynlig også utgifter på energiøkonomisering, avfallsreduksjon og smarte transportløsninger.

 Sett miljømål og skap resultater
. Alle miljøfyrtårnsertfiserte virksomheter får tilgang til et smart nettbasert verktøy for miljøledelse. Her kan vi innrapporterte miljøresultater, sette nye mål og få en god grafisk oversikt over virksomhetens miljøregnskap.

Sikre godkjent miljødokumentasjon til bruk i tilbudsprosesser


Det stilles stadig oftere krav om miljøsertifisering ved anskaffelser. Miljøfyrtårn er en tredjeparts sertifisering, godkjent som dokumentasjon når vår virksomhet skal gi tilbud.
gå til neste nyhetssak: Kreator søker ny prosjektleder!

  Takk for din henvendelse, vi svarer deg normalt innen 24 timer, eller førstkommende arbeidsdag

   

  ×

  Nå ble Sunniva glad

   

  Sunniva gleder seg til å høre fra deg!
  Send henne en overbevisende mail om hvorfor akkurat du hører hjemme
  sammen med oss. Legg gjerne ved noen vedlegg, om det er relevant.

  Du når henne på:
  sunniva@kreator.no

  lukk

  ×