fbpx

Hils på Maria og Kristian

Møt våre to nye lagspillere på Kreator, Maria og Kristian. Begge med et sterkt forhold til fjell og natur. Ikke minst har de en solid bakgrunn og lidenskap for arbeidet sitt.

Maria Grevsgård er flasket opp på ekte, frisk fjelluft. Vår nyansatte prosjektleder og tekstskribent kommer nemlig fra Geilo. Maria er utdannet statsviter. Hun har i flere år jobbet som flyktningskonsulent, rådgiver og leder av samfunnsutviklingsavdelingen i Hol kommune. Med andre ord godt rustet for å holde styr på mange av våre prosjekt. På fritida går det mye tid til familieliv. Hun elsker alt som har med ski, snø og vinter å gjøre og når anledningen byr seg tar hun gjerne en treningstur eller to. Og, apropos tur. Maria er også veldig glad i å reise.

Kristian Donner gjorde som flere her hos oss, vraket byen til fordel for landet. Suget etter fjellufta ble rett og slett for stor. Kristian kommer opprinnelig fra Malmø og er utdannet systemutvikler. Nå har han imidlertid stasjonert seg i Hemsedal. I Kreator blir han den viktige «digitale webmaskinisten» som sørger for orden og kontroll med alle koder m.m. Etter arbeidstid er noe av det beste han vet å sitte ute på fjellet og spise lunsj tilberedt på primus. Er du heldig kan du også støte på ham løpende ute i skog og mark. Kristian har nemlig en ekstra lidenskap for løping.

Med Maria og Kristian på laget står vi enda sterkere i å løse små og store utfordringer for kundene våre. Vi ønsker dem begge varmt velkommen til vår «kreative gryte» på Ål og i Hemsedal.

gå til neste nyhetssak: Ny kampanjefilm fra Infinitum Movement - Pant for havet

  Takk for din henvendelse, vi svarer deg normalt innen 24 timer, eller førstkommende arbeidsdag

   

  ×

  Nå ble Sunniva glad

   

  Sunniva gleder seg til å høre fra deg!
  Send henne en overbevisende mail om hvorfor akkurat du hører hjemme
  sammen med oss. Legg gjerne ved noen vedlegg, om det er relevant.

  Du når henne på:
  sunniva@kreator.no

  lukk

  ×