Halne Fjellstugu

Halne Fjellstugu er en ærverdig fjellstue som helt siden den ble bygd i 1933 har blitt drevet som familiebedrift. I 2016 tok nye eiere over, som ønsket å gå igjennom fjellstuas kommunikasjon og få en analyse av markedet man opererte i. Sammen med kunden har vi arbeidet frem strategi og ny visuell identitet. Ut fra disse rammene har vi også tatt bilder og skrevet tekst til den nye websiden.

Fjellstuen har et særpreg og en plassering på «historisk» grunn, som har blitt grunnpillaren i all kommunikasjon, en historie de ønsker å formidle til alle besøkende. Stikkord er møtested, renhet, vidda, koselig, genuint, personlig, historie, tradisjon og natur. Resultatet er en stolt og tradisjonsrik profil, bygd opp rundt reinsdyret som holder til på Hardangervidda. Den er også tett knyttet opp imot ordet Halnes betydning: halvveis. Halne Fjellstugu ligger på toppen av Hardangervidda, midt mellom øst og vest. Den trekker i de tidlige røttene til Halne som et naturlig samlingspunkt når mennesker fra hver sin side av fjellet skulle møtes.

I dag satses det på gjennomreisende sommerturisme, friluftsentusiaster året rundt, grupper/arrangement samt kjøkkenet, som er en kombinasjon av norsk tradisjonskost og eksperimentell kokkekunst.